Aarhus Beauty logo

Jet Peeling

Jet Peeling Ansigtsbehandling

Jet peeling er en type ansigtsbehandling, der bruger en højtryksluftstrøm til at exfoliere huden og forbedre dens udseende. Behandlingen involverer at anvende en blanding af luft og et exfolierende produkt, såsom glycolsyre eller salicylsyre, til huden ved hjælp af en speciel værktøj, kaldet en Jet Peel-enhed. Luftstrømmen er designet til at fjerne døde hudceller og eksfolierer huden, samtidig med at det exfolierende produkt trænger dybt ind i huden for at forbedre hudens udseende.

 Jet peeling er godt for en række hudproblemer, såsom acne, solskader, rynker, fine linjer, ujævn hudtone, og forstørrede porer. Det kan også hjælpe med at reducere urenheder og forbedre hudens tekstur. Behandlingen kan hjælpe med at øge produktionen af kollagen og elastin, som er to vigtige proteiner, der holder huden fast og ung.

 

 

En fordel ved Jet Peeling er, at det er en non-invasiv

 

Pris: 1200,-

Dybderensning kan tilkøbes for kun 250,-

 

 

 

Vil du høre mere om behandlingen? Eller er du nysgerrig på behandlingsforløbet? Så kontakt os nu via vores hjemmesiden, på vores mail: info@aarhusbeauty.dk eller ring til os på +45 60 86 60 11.1200

Kontakt os

Mange tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Har du brug for akut hjælp, er du velkommen til at ringe til os på telefon: +45 60 86 60 11