Aarhus Beauty logo

PRP- Antiage ansigtsbehandling

PRP ansigtsbehandling

PRP (Platelet Rich Plasma), også kaldet Vampyrbehandling eller Skinpen kan bruges til at forbedre hudens udseende og reducere tegn på aldring i ansigtet. Behandlingen involverer at trække patientens eget blod, centrifugere det for at adskille plasma, der er rigt på blodplader, og derefter injicere plasmaen i huden.

 PRP kan bruges til at behandle rynker, fine linjer, acne ar, solskader og andre tegn på aldring i ansigtet. Det kan også anvendes til at forbedre hudens elasticitet, tekstur og tone. Det kan også hjælpe med at øge produktionen af kollagen og elastin, som er to vigtige proteiner, der holder huden fast og ung.

 Fordelene ved PRP-behandling for ansigtet inkluderer øget blodgennemstrømning til huden, stimulation af hudens cellefornyelse, nedbryder pigmenter og forbedret hudens udseende. Behandlingen kan også hjælpe med at reducere rynker og fine linjer, forbedre hudens elasticitet og tone, og øge produktionen af kollagen og elastin. Det er en minimalt invasiv procedure og har normalt ingen alvorlige bivirkninger..

 

Pris:

Basis behandling 2100,-

Store pakke (Basis behandling inklusiv C vitamin, Phototerapilys over 4 uger og hovedbundsmassage) 4500,-

 

Vil du høre mere om behandlingen? Eller er du nysgerrig på behandlingsforløbet? Så kontakt os nu via vores hjemmesiden, på vores mail: info@aarhusbeauty.dk eller ring til os på +45 60 86 60 11.

Kontakt os

Mange tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Har du brug for akut hjælp, er du velkommen til at ringe til os på telefon: +45 60 86 60 11