Aarhus Beauty logo

EmSculpting

 Byg muskler og form din krop uden at svede

Ved at bruge Høj intensitet Fokuseret Elektro-Magnetisk (HIFEM) teknologi, fremkalder Emsculpting Pro en lakalisk muskeltrækning som man ikke kan opnå gennem træning Under normal træning slapper muskelfibrene af mellem hver stimulus. Emsculpting Pro genererer impulser med en så hurtig frekvens, at det ikke tillader denne afslapningsfase Supramaximal sammentrækninger forårsager en forbedret adrenalin frigivelse, som udløser en intensiv lipolyse respons i fedcellerne. Under påvirkning af de supramaximale sammentrækninger er muskelvævet tvunget til at tilpasse sig med en dyb remodeling af sin indre struktur som resulterer i en muskelopbygning og fedtforbrænding Emsculpting Pro inducerer meget stærk (supramaximal) muskelsammentrækninger, som ikke er opnåelige gennem træning.

Når muskelvævet udsættes for disse stærke sammentrækninger, er det tvunget til at tilpasse sig disse ekstreme forhold. Sammentrækningsperiode Afslapningsperiode Nerveimpulser forårsager en biokemisk reaktion som får myosin til at klæbe til actin Musklen begynder at ombygge sin indre struktur ved multiplikation af fibre og deres vækst. HIFEM bruger et bestemt frekvensområde, der ikke tillader muskelafslapning mellem to på hinanden følgende stimulemuleringer.

Musklen er tvunget til at forblive i sammentrukket tilstand i flere sekunder. Ved gentagne gange at blive udsat for disse høje belastninger begynder muskelvævet at stresse og er tvunget til at tilpasse sig. Nylige undersøgelser viser at der i gennemsnit blev observeret en stigning på 15% – 16 % i forhold til muskeltykkelse hos behandlede patienter en til to måneder efter HIFEM-behandlingerne.

Emsculpting

EmSculpting til maven

Emsculpting Pro virker på mave området med kontraherende og stramning af muskulaturen for både fedtforbrænding og formning af området.

Denne behandling hjælper dig med at forøge den muskel definition som du allerede ser fra din Fitness Rutine. Er også ideel til brug på de stædige centimeter af fedt på maven, der bare ikke vil gå væk uanset hvor meget du træner.

EmSculpting til balderne

Emsculpting Pro virker på balderne, ved hjælp af de samme supramaximal muskelsammentrækninger som på maven området. Mange patienter vælger at prøve denne behandling i stedet for det invasiv brasiliansk balleløft. HIFEM-teknologien leverer verdens første noninvasive balleløft. Denne behandling kan give dig den krumning, tone, og løft, som du ønsker.

Det er et alternativ til den brasilianske Balleløft procedure og giver en defineret form i stedet for at tilføje overskydende fedt til området.

Kontakt os

Mange tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Har du brug for akut hjælp, er du velkommen til at ringe til os på telefon: +45 60 86 60 11