Aarhus Beauty logo

Intensiv dybderens

Forfriskende intensiv dybderens

Oplev en forfriskende intensiv dybderens ansigtsbehandling, som både skånsomt og effektivt fjerner din huds døde hudceller samt renser dine porer for snavs og skidt. Det er uundgåeligt at der dannes snavs og skidt i huden. Derfor benyttes behandlingen især af folk med akne, men også af folk med mindre urenheder. Behandlingen vil give din hud en sundere, blødere og mere jævn overflade.

 

Om behandlingen

Indledningsvist foretages en hudanalyse, så vi er sikre på at bruge de produkter, der matcher netop din hud. Inklusiv i behandlingen er også en microdermabrasion, som er en hudslibning med diamanter – derfor er metoden også kendt som diamantpeeling. Diamanthovedet vil nemlig nænsomt fjerne dine dødehudceller og øge din blodcirkulation. Derfor bidrager behandlingen også til at øge dannelsen af kollagen i din hud. Derudover fokuserer behandlingen naturligvis på at rense dine porer i dybden.

 

Pris: 700,-

 

Behandlingen er inklusiv hudanalyse og brug af økologiske produkter.

 

Vil du høre mere om behandlingen? Eller er du nysgerrig på behandlingsforløbet? Så kontakt os nu via vores hjemmesiden, på vores mail: info@aarhusbeauty.dk eller ring til os på +45 60 86 60 11

Kontakt os

Mange tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Har du brug for akut hjælp, er du velkommen til at ringe til os på telefon: +45 60 86 60 11