Aarhus Beauty logo

Hot stone massage

“Sæt pris på dig selv”

Oplever du muskelspændinger, ledsmerter, søvnløshed eller trænger du bare til en god omgang forkælelse.

Aarhus Beauty tilbyder hot stone massage; til dig der trænger til en pause fra hverdagen, der ønsker at føle sig udhvilet, reducere stress og opretholde din indre balance.

Hot stone massage hjælper med at lette stress og fysiske spændinger. Det er enn behandling der forkæler krop og sind og giver fornyende energi.

Denne type massage er en naturlig terapi, hvor opvarmede sten bliver placeret rundt på kundens krop efterfulgt af en blid massage.

Varmen får musklerne til at slappe af, hvilket gør det nemmere at massere i den dybere væv, frigøre spændinger og lette smerter i musklerne.

Stenene har et højt jernindhold, der er med til at holde på varmen under hele massagen og med til at opnå et mere effektivt resultat. Stenene stammer fra lavaer og placeres på nogle særlige udvalgte punkter på din krop, mens du får massage i den øvrige del.

Varmen fra stenene afspænder dine muskler effektivt, og du vil tydeligt og hurtigt mærke resultater.

(Kontroller altid med din læge inden du får en varm stenmassage; Personer med visse forhold – herunder gravide og personer med højt blodtryk – rådes til at undgå denne type behandling.

Pris (1 time): 700,-

Kontakt os

Mange tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Har du brug for akut hjælp, er du velkommen til at ringe til os på telefon: +45 60 86 60 11