Aarhus Beauty logo

PRP- Hårvækst

PRP mod hårtab

PRP (Platelet Rich Plasma) er en behandling, der anvender patientens eget blod til at fremme hårvækst. Blodet trækkes fra patienten og centrifugeres for at adskille plasma, der er rigt på blodplader, fra røde og hvide blodceller. Denne plasma, som nu er rig på blodplader, injiceres derefter i hovedbunden, hvor det skal stimulere hårvækst.

 

PRP-behandling kan bruges til at behandle både tidligt og avanceret hårtab. Det kan også bruges i kombination med andre behandlinger, såsom finasterid og minoxidil, for at forbedre deres effektivitet.

Fordelene ved PRP-behandling for hårtab inkluderer øget blodgennemstrømning til hovedbunden, stimulation af hårsækkene og forbedret hårvækst. Behandlingen kan også hjælpe med at reducere skæl og forbedre hårets tekstur. Det er en minimalt invasiv procedure og har normalt ingen alvorlige bivirkninger.

 

Pris: 

Basis behandling 2100,-

Store pakke ( Basis behandling + Biotin, 4 ugers phototerapilys samt hovedbundsmassage) 4.500 ,-

 
 

 

Vil du høre mere om behandlingen? Eller er du nysgerrig på behandlingsforløbet? Så kontakt os nu via vores hjemmesiden, på vores mail: info@aarhusbeauty.dk eller ring til os på +45 60 86 60 11.

Kontakt os

Mange tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Har du brug for akut hjælp, er du velkommen til at ringe til os på telefon: +45 60 86 60 11