Body Sculpting

Body Sculpting- Byg muskler og form din krop uden at svede

Ved at bruge høj intensitet fokuseret elektro-magnetisk teknologi, fremkalder Body Sculpting en lakalisk muskeltrækning. Under normal træning slapper muskelfibrene af mellem hver stimulus. Body Sculpting Pro genererer impulser med en så hurtig frekvens, at det ikke tillader denne afslapningsfase. Supramaximal sammentrækninger forårsager en forbedret adrenalin frigivelse, som udløser en intensiv lipolyse respons i fedcellerne. Under påvirkning af de supramaximale sammentrækninger er muskelvævet tvunget til at tilpasse sig med en dyb remodeling af sin indre struktur, som resulterer i en muskelopbygning og fedtforbrænding, Body Sculpting  inducerer meget stærk (supramaximal) muskelsammentrækninger, som ikke er opnåelige gennem træning.

Når muskelvævet udsættes for disse stærke sammentrækninger, er det tvunget til at tilpasse sig disse ekstreme forhold. Sammentrækningsperiode, afslapningsperiode, nerveimpulser forårsager en biokemisk reaktion, som får myosin til at klæbe til actin. Musklen begynder at ombygge sin indre struktur ved multiplikation af fibre og deres vækst. Teknologien bruger et bestemt frekvensområde, der ikke tillader muskelafslapning mellem to på hinanden følgende stimuleringer.

Musklen er tvunget til at forblive i sammentrukket tilstand i flere sekunder. Ved gentagne gange at blive udsat for disse høje belastninger, begynder muskelvævet at stresse og er tvunget til at tilpasse sig. Nylige undersøgelser viser, at der i gennemsnit blev observeret en stigning på 15 % – 16 % i forhold til muskeltykkelse hos behandlede patienter en til to måneder efter behandlingerne.

Priser:

1 Håndtag tilbydes for 1700,-
2 Håndtag tilbydes for 3000,-

EMSculpting

Body Sculpting til maven

Body Sculpting virker på mave området med kontraherende og stramning af muskulaturen for både fedtforbrænding og formning af området.

Denne behandling hjælper dig med at forøge den muskel definition som du allerede ser fra din fitness rutine. Den er også ideel til brug på de stædige centimeter af fedt på maven, der bare ikke vil gå væk, uanset hvor meget du træner.

Body Sculpting til balderne

Body Sculpting virker på balderne, ved hjælp af de samme supramaximal muskelsammentrækninger som på maven området. Mange patienter vælger at prøve denne behandling i stedet for det invasiv brasiliansk balleløft. Teknologien leverer verdens første noninvasive balleløft. Denne behandling kan give dig den krumning, tone og løft, som du ønsker.

Det er et alternativ til den brasilianske balleløft. Denne procedure giver en defineret form i stedet for at tilføje overskydende fedt til området.

Stadig i tvivl? Kontakt os

Kontakt os