Aarhus Beauty

Body sculpting

Body sculpting med elektro-magnetisk teknologi er en avanceret metode til at forme og tone kroppen ved hjælp af elektroniske impulser og magnetfelter. Denne innovative tilgang kan bidrage til at reducere fedt, stramme huden og styrke musklerne uden behov for kirurgi eller invasive procedurer. Med fokus på at skabe en slankere, mere defineret silhuet, er denne teknologi en effektiv løsning til dem, der ønsker at forbedre deres krop og føle sig mere selvsikre.

Om behandlingen

Ved at bruge høj intensitet fokuseret elektro-magnetisk teknologi, fremkalder Body Sculpting en lakalisk muskeltrækning. Under normal træning slapper muskelfibrene af mellem hver stimulus. Body Sculpting Pro genererer impulser med en så hurtig frekvens, at det ikke tillader denne afslapningsfase. Supramaximal sammentrækninger forårsager en forbedret adrenalin frigivelse, som udløser en intensiv lipolyse respons i fedcellerne. Under påvirkning af de supramaximale sammentrækninger er muskelvævet tvunget til at tilpasse sig med en dyb remodeling af sin indre struktur, som resulterer i en muskelopbygning og fedtforbrænding, Body Sculpting  inducerer meget stærk (supramaximal) muskelsammentrækninger, som ikke er opnåelige gennem træning.

  Når muskelvævet udsættes for disse stærke sammentrækninger, er det tvunget til at tilpasse sig disse ekstreme forhold. Sammentrækningsperiode, afslapningsperiode, nerveimpulser forårsager en biokemisk reaktion, som får myosin til at klæbe til actin. Musklen begynder at ombygge sin indre struktur ved multiplikation af fibre og deres vækst. Teknologien bruger et bestemt frekvensområde, der ikke tillader muskelafslapning mellem to på hinanden følgende stimuleringer.

  Musklen er tvunget til at forblive i sammentrukket tilstand i flere sekunder. Ved gentagne gange at blive udsat for disse høje belastninger, begynder muskelvævet at stresse og er tvunget til at tilpasse sig. Nylige undersøgelser viser, at der i gennemsnit blev observeret en stigning på 15 % – 16 % i forhold til muskeltykkelse hos behandlede patienter en til to måneder efter behandlingerne.

  Body sculpting- mave

  Body Sculpting virker på mave området med kontraherende og stramning af muskulaturen for både fedtforbrænding og formning af området.

  Denne behandling hjælper dig med at forøge den muskel definition som du allerede ser fra din fitness rutine. Den er også ideel til brug på de stædige centimeter af fedt på maven, der bare ikke vil gå væk, uanset hvor meget du træner.

  Body sculpting- balder

  Body Sculpting virker på balderne, ved hjælp af de samme supramaximal muskelsammentrækninger som på maven området. Mange patienter vælger at prøve denne behandling i stedet for det invasiv brasiliansk balleløft. Teknologien leverer verdens første noninvasive balleløft. Denne behandling kan give dig den krumning, tone og løft, som du ønsker.

  Det er et alternativ til den brasilianske balleløft. Denne procedure giver en defineret form i stedet for at tilføje overskydende fedt til området.

  Priser

  Forkæl dig selv med et besøg til Aarhus Beauty

  Kontakt os i dag og få mere information eller bestil en tid til selvforkælelse