Aarhus Beauty

Diode laser

Den banebrydende teknologi Diodelaser med 3 bølgelængder  anvender vi i klinikken, fjerner uønsket hårvækst enkelt og effektivt.

Permanent hårfjerning

  Permanent hårfjerning med diode-laser – for alle. Den banebrydende teknologi Diodelaser med 3 bølgelængder anvender vi i klinikken til at fjerne uønsket hårvækst enkelt og effektivt, inklusive lyse hår. Vi benytter 3 bølgelængder: 755nm, 808 nm og 1064 nm. Dette giver dig mulighed for permanent at få fjernet uønsket hårvækst overalt på kroppen og i ansigtet til en favorabel pris.

  De fleste lasere på markedet kan kun fjerne mørkt hår, men diodelaseren, som vi anvender, kombinerer flere laser-bølgelængder og kan derfor fjerne både mørke og lyse hår. Vores gradvise opvarmningsmetode skader effektivt hårsækkene uden at påvirke den omgivende hud.

  Før og efter behandlingen

  Før behandlingen skal hårene skrabes af 1-3 dage før. Du vil modtage grundig information om effekten og varigheden af behandlingen samt eventuelle forholdsregler før, under og efter behandlingen under konsultationen. Ifølge lovgivningen om kosmetisk behandling skal det behandlede område fotograferes før behandlingen påbegyndes.

  Efter behandlingen kan der forekomme let rødme og hævelse, der normalt forsvinder inden for få timer. Alle hårene vil gradvist skubbes op til overfladen i samme tempo som de øvrige hår vokser – cirka 0,1 mm pr. dag. Forbrænding af huden er en sjælden, men potentielt bivirkning. Vores køleteknologi sikrer en næsten smertefri behandling og minimerer risikoen for bivirkninger.

  Priser

  Klinikkens certificerede behandler er uddannet til at behandle alle områder af kroppen og alle hudtyper effektivt, pålideligt og sikkert. Teknologiens og behandlingens sikkerhed er garanteret gennem omfattende kliniske undersøgelser. SSTP certificeret.

  Forkæl dig selv med et besøg til Aarhus Beauty

  Kontakt os i dag og få mere information eller bestil en tid til selvforkælelse