Aarhus Beauty

PRP ansigts-behandling

PRP (Platelet Rich Plasma), også kaldet Vampyrbehandling eller Skinpen kan bruges til at forbedre hudens udseende og reducere tegn på aldring i ansigtet. Behandlingen involverer at trække patientens eget blod, centrifugere det for at adskille plasma, der er rigt på blodplader, og derefter injicere plasmaen i huden.

PRP fordele

 PRP kan bruges til at behandle rynker, fine linjer, acne ar, solskader og andre tegn på aldring i ansigtet. Det kan også anvendes til at forbedre hudens elasticitet, tekstur og tone. Det kan også hjælpe med at øge produktionen af kollagen og elastin, som er to vigtige proteiner, der holder huden fast og ung.

 Fordelene ved PRP-behandling for ansigtet inkluderer øget blodgennemstrømning til huden, stimulation af hudens cellefornyelse, nedbryder pigmenter og forbedret hudens udseende. Behandlingen kan også hjælpe med at reducere rynker og fine linjer, forbedre hudens elasticitet og tone, og øge produktionen af kollagen og elastin. Det er en minimalt invasiv procedure og har normalt ingen alvorlige bivirkninger..

Priser

Forkæl dig selv med et besøg til Aarhus Beauty

Kontakt os i dag og få mere information eller bestil en tid til selvforkælelse