Aarhus Beauty logo

Oxygenbehandling inkl. diamant slibning

Oxygen-behandlingen INKL. Diamant slibning

Her bliver din hud afrenset hud to gange med et mildt / effektivt renseprodukt, som straks reducerer døde hudceller. Allerede her vil du få en blød og glat hud. Efter dette anvendes hudslibeapparat, der med diamanter blidt fjerner de øverste døde og tørre lag af huden, samtidig med at vakuumkontrollen stimulerer genopbygningen af proteiner, kollagen og elastin således, at der opnås en strammere, sundere og synligt yngre hud. Den helt perfekte opkvikker til en hud som trænger til glød og udstråling.

Efter slibningen udføres oxygenbehandling en helt speciel kølende maske, som giver en intensiv og dyb fugtning af huden. Efterlader din hud fantastisk blød og meget glansfuld.

Huden mister sin elasticitet med årene og er længere tid om at regenerere. Det betyder, at det tager længere tid for huden at erstatte gamle og skadede hudceller med nye og friske, hvorfor især ældre hud ofte kommer til at se mat og tør ud. Ansigtsbehandlingen er fantastisk til dig, som ønsker mere glød i huden, men også helt fantastisk til afhjælpning af et hudproblem, såsom akne og mørke pigmentpletter, åbne porer og giver ikke mindst en forbedret hudstruktur.

Pris: 1200,- 
Tillægsbehandling Collagen maske (120,-)

Behandlingsforløb

  • Indledende foretages en kort hudanalyse med formål at bruge de rigtige produkter til din hud
  • Dit ansigt afrenses med Biola rensemælk
  • Diamant peeling
  • Fugtgivende cremer som genopretter din huds balance
  • Afsluttende øjenserum, der behandler de fine linjer

Kontakt os

Mange tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Har du brug for akut hjælp, er du velkommen til at ringe til os på telefon: +45 60 86 60 11