Aarhus Beauty logo

Oxygenbehandling

Oxygenbehandlingen

Er du også lidt utålmodig med at se resultaterne af din hudpleje? Så er en oxygenbehandling noget for dig. Oxygen Lift er en gennemført luksus behandling, som giver din hud nyt liv og samtidig efterlader huden glat og fugtig. Behandlingen giver dit ansigt et synligt og markant løft, hvorfor du vil føle en opstramning af huden efter behandlingen. Derudover udjævner den også små rynker og linjer.

 

Om behandlingen:

Indledningsvist vil vi foretage en hudanalyse, så vi er sikre på at bruge de produkter, der matcher netop din hud. Som en del af ansigtsbehandlingen vil vi lave et Oxygen Lift, som er en behandling, hvor der behandles med 80 % rent oxygen. Derudover benyttes et serum som tilføjer din hud en høj koncentration af aktive stoffer, som går ind og giver din hud et nyt liv. Den aktive serum indeholder blandt andet Hyaluron, Grøn Te samt Vitamin A, C og E. Ved hjælp af den rene oxygen pustes den aktive serum bedre gennem hudens overflade og kommer dermed ned i dybden af din porer.

 

Pris: 800,-

 

Behandlingen er inklusiv hudanalyse og brug af økologiske produkter.

 

Oxygen behandling med diamantslibning

Det er helt naturligt at din hud mister sin elasticitet med årene, samt at huden tager længere tid om at gendanne sig selv. Det betyder, at din hud bruger længere tid på at erstatte gamle og skadede hudceller med nye og friske celler. Derfor kommer især ældre hud hurtigt til at se mat og tør ud.

 

Under denne behandling tilføjer vi vores populære diamant slibning til behandlingen. En diamantslibning er hudslibning med diamanter, hvor diamanthovedet nænsomt men effektivt vil fjerne dine døde hudceller samt øge din blodcirkulation. Derfor bidrager behandlingen også til at øge dannelse af kollagen, protein og elastin i din hud, sådan at din hud strammes op og samtidig bliver sundere.

 

Pris: 1.200,-

(Tillægspris for kollagen maske er 120,-)

 

Behandlingen er inklusiv hudanalyse og brug af økologiske produkter.

 

Vil du høre mere om behandlingerne? Eller er du nysgerrig på behandlingsforløbet? Så kontakt os nu via vores hjemmesiden, på vores mail: info@aarhusbeauty.dk eller ring til os på +45 60 86 60 11.

 

Kontakt os

Mange tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Har du brug for akut hjælp, er du velkommen til at ringe til os på telefon: +45 60 86 60 11