Aarhus Beauty logo

 Filler

Filler

Fillers er en type behandling, der involverer en gel, der injiceres i eller under huden. Gelen er lavet af hyaluronsyre, som kan tiltrække op til 1000 gange sin egen vægt i vand. Dette får huden til at se fyldigere og mere stram ud. Fillers bruges typisk til at behandle rynker og give mere fyldige læber samt forme kindben og hage for at skabe konturer i ansigtet.

Hyaluronsyre er en naturlig bestanddel i hud og brusk hos dyr og mennesker. Det spiller en vigtig rolle i at opretholde hudens fugtniveau, hvilket giver en fastere og mere ungdommelig hud. Fillers er lavet af hyaluronsyre, der er produceret af bakterier og derfor ikke indeholder animalske tilsætningsstoffer, hvilket betyder, at allergiske reaktioner sjældent forekommer.

Fillers kan bruges til at genskabe ansigtets konturer og udglatte eventuelle asymmetrier. De kan også give mere fyldige læber, forstærke konturerne i kæbe og kindben og udglatte rynker og mørke render under øjnene. Der er mange anvendelsesområder, men det er vigtigt at være bevidst om det ønskede resultat.

Fillers injiceres typisk med en kanyle, enten en spids eller stump. Begge metoder har fordele og ulemper, og det afhænger af, hvilket område af ansigtet der skal behandles og hvilken effekt, man ønsker at opnå. Lokalbedøvende cremer kan anvendes til at reducere smerten ved injektionerne.

Efter behandlingen vil der typisk være hævelse og blå mærker, men resultatet vil kunne ses umiddelbart. Det kan tage op til to uger, før den endelige effekt kan vurderes. Holdbarheden af fillers kan variere fra 4-12 måneder, afhængigt af faktorer som injektionsstedet og individuelle forskelle.

 SKINBOOST

 

Hvad er Skinbooster? Skinbooster er en type produkt, der ligner fillers, men er sammensat på en anden måde. Udover hyaluronsyre kan det indeholde vitaminer og mineraler. Formålet med skinbooster er at gøre huden mere spændstig, give den fasthed, reducere rynker og give den en frisk glød, så huden får et yngre udseende. Det kan også anvendes til at udglatte ar og mindske synlige pletter på huden. Skinboosters kan med fordel kombineres med filler-behandlinger.

Hvor kan man bruge Skinbooster? Skinbooster kan primært anvendes i hele ansigtet, på brystet (decollagé) og på hænderne. Det kan også anvendes til at udglatte ar, så de bliver mindre synlige.

Hvordan foregår behandlingen? Afhængig af områdets størrelse (dele eller hele ansigtet) kan man enten anvende nåleteknik (spids nål) eller kanyleteknik (stump nål). Behandlingen minder meget om anlæggelsen af fillers, men skinboosters anlægges altid i huden. Afhængig af typen af skinboosters skal de enten lægges én gang i små depoter bestemte steder i ansigtet (Profhilo) eller lægges 3 gange med 4 ugers mellemrum (Restylane Vital), hvor de injiceres under huden med mange små stik mere diffust i området. Efter behandlingen anbefales det at tage en vedligeholdelsesdosis hver 6-12 måneder, afhængig af ens behov.

 

Hvem må få fillers I Danmark skal man skal være mindst 18 år for at kunne modtage filler-behandling. For at kunne modtage filler-behanlding første gang skal man have været til en obligatorisk forundersøgelse mindst 48 timer forinden selve filler-behandlingen udføres.

1,0 ml. Læbevolumen, medium rynker, mundvig 2.350,-

0.5 m.. til små og få linjer samt korrektion af læber 1.400,-

Skinbooster 1 ml. 1.800,-

1 ml, korrigering af næse, kinder, kæbe m.m. (fastpris aftales ved forkonsultation)

 Mændge rabat gives efter aftale

Vil du høre mere om behandlingen? Eller er du nysgerrig på behandlingsforløbet? Så kontakt os nu via vores hjemmesiden, på vores mail: info@aarhusbeauty.dk eller ring til os på +45 60 86 60 11.

Kontakt os

Mange tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

Har du brug for akut hjælp, er du velkommen til at ringe til os på telefon: +45 60 86 60 11