Infrarød sauna1

Infrarød Sauna

Døjer du med muskler og led smerter? Oplever du ømme muskler i kulden eller er præget af muskelspændinger? Eller er din krop præget af en stresset hverdag? Så kan en infrarøds sauna være noget for dig.

 

Om behandlingen

Behandlingen foregår i et infrarøds saunatæppe, hvor du vil føle en dybegående varme, der varmer din krop, muskler og led op. Derfor er behandlingen også ofte anvendt af mennesker der døjer med gigt. Infrarøds strålerne vil trænge ca. 4 cm. Ind i din krop. 

 

Som en ekstra bonus vil infrarøds saunaen forbrænde kcalorier. Faktisk kan du forbrænde op til 600 kcal. på 30 min. Derfor er infrarøds saunaen, også til dig som gerne vil kickstarte et vægttab eller som trænger til at gøre noget godt for din krop efter julegodterne.

 

Vi anbefaler at du medbringer ekstra undertøj og et håndklæde. Vi kan nemlig garantere, at din krop vil udskille en masse sved!

 

Behandlingen varer 60 min.

Pris 600,-

 

Hvis du er nysgerrig på at høre mere, eller vil booke en tid kan du altid kontakte på vores hjemmeside, på vores mail: info@aarhusbeauty.dk eller ring til os på +45 60 86 60 11


Book din tid

Kontakt os